26/10/2006

Levottomuutta ilmassa

Lähestyvä Turkuun suuntaaminen saa mut jotenkin aina ihan sähläysvaihteelle, ja tuplasti enemmän kun kyseessä on vielä HaU. Aamulla netti taas toimi, jotein sain vähäsen jotakin setvittyä, ehkäpä tärkeimpänä perjantaipäivääni, kun pitäisi mennä soittamaan jotain johonkin ja en mä oikein ollut kovin selvillä siitä mitä tai mihin ja niin edelleen. Nyt tiedän vähän enemmän, mutta tulee silti jännää huomenna kun yritän löytää perille.

Aamuinen liikkeellelähtöni oli, kiitos irkkiin jumittelun, aivan älyttömän hidas. Mulla on oikeastaan kahdenlaisia aamuja: niitä, jolloin pitää lähteä johonkin tiettyyn aikaan, niin että nukun aina vähän liian pitkään ja teen superpikalähdön että ehtisin ajoissa, ja sitten niitä, jolloin ei tarvi lähteä, ja mulla kestää kaksi tuntia että saan raahattua itseni edes kahvinkeittimelle asti. Viimein kumminkin onnistuin mönkimään ihan Siltavuorenpenkereelle saakka, ja sain läjän kielitieteen peruskurssin tenttivastauksia ihmeteltäväksi.

Soitto-opetustakin oli ohjelmassa, ja sen jälkeen Helsinki-tuntemuksen kehittämistä. Pääsisin ko. oppilaan luota Kulosaaresta tänne Länsi-Pasilaan yhdellä bussilla ihan suoraa ja kätevästi, mutta bussipysäkkien löytäminen on ihan älyttömän hankalaa. Ilmeisesti kätevintä olisi kumminkin mennä Kulosaaresta Herttoniemeen ja sitten siellä Pasilan bussiin, vaikkei se tunnukaan kovin kätevältä näin sanoen.

Jumiteltuani taas välistä hetken koneella hipsin Laaksolahteen hankkimaan keskeisiä HaU-proppeja kuten harmaan sateenvarjon, ja puvustusta siihen perjantain johonkin opettajien larppiin joka siis on se mihin olen menossa soittamaan jotain. Selloa kai lähinnä. On vähän semmoinen tuntuma että huomisesta tulee mitä tyypillisin säätö-paniikki-kaaos-perjantai, joten saa nähdä, unohdanko sellon kumminkin kotiin tai jotain yhtä älytöntä.

No comments: