05/10/2006

Sirinää ja flunssailua

Eilis-iltayöstä tutustuin yhteen hassuun MacBookin "ominaisuuteen", josta jossain foorumeilla on valiteltu. Se sirisee kun on virtapiuhassa kiinni. Ihan hiljaa ja vähän vain, ei sitä todellakaan kuule jos tuo vanha pöytä-PC on vieressä päällä, mutta sitten huomaa kun on menossa nukkumaan ja muuten on ihan hiljaista. Hassua sirinässä on se, että se lakkaa jos painaa hiirennappia tai laittaa Photoboothin päälle. Hmm. Ilmeisesti tämä on kovin yleistä ja normaalia, joten sirisköön ihan rauhassa, ei se pahemmin häiri. Kuuluu tietokoneen vähän ääniä pitääkin.

Yleisesti ottain päivä meni vähän horroksessa. Epämääräinen flunssa ei anna olla. Siitä viis veisaten kävin kumminkin pitämässä yhden soittotunnin, joka ei ollut mitenkään ratkaisevasti normaalia huonompi. Sen jälkeen istuskelin jokusen tunnin kahvilassa ja yritin saada uudelleen kiinni 1931-hahmonkirjoittelusta, ja sitten oli YS:n salonkibändiharjoitukset. Humppaa, hiphei.

Ja kovasti yritys on/oli mennä ajoissa nukkumaan jos vaikka huomenna olisi vähän vähemmän flunssahyytynyt, kun Turkuun päin on suunta.

No comments: