13/05/2006

Tanssia & tyhmyyttä

Olipa ihana aamu (melkein kuin TV-ohjelma) - sain nukkua piiitkään, eikä ollut kiire mihinkään. Olisi ollut koko aamupäivä aikaa tehdä kaikenlaista järkevää, mutta kuten usein tapana on, se jotenkin katosi johonkin ja sitten tulikin kiire ja olin loppujen lopuksi myöhässä.

Herättyäni käväisin Hakaniemen suunnalla etsimässä juttuja, kuten vaatteita tanssiaisiin. UFFilla sattui (epä)onneksi olemaan 1 euron päivä. Jos siis olisin jotain löytänyt, niin olisi tullut halvaksi, mutta väkeä oli siellä niin järkyttävästi, että en jaksanut kauaa penkoa, vaan palasin kotiin, missä jumitin tietokoneelle, kun "ei ollut mikään kiire".

Siinä vaiheessa, kun olisi jo voinut lähteä jos olisi halunnut olla ajoissa Lieskan kevättanssiaisissa, aloin miettiä, mitä ihmettä laittaisin sinne päälleni. Peilailin ensin varmaan puoli tuntia, kun kaikki vaatteet oli ihan tyhmiä. Sen jälkeen laitoin hiuksia ainakin saman verran, mutta kun nekin on ihan tyhmät, niin lopulta päädyin kumminkin jättämään ne auki, ja lähdin kohti tanssiaispaikkaa eli Oulunkylää paljon paljon myöhemmin kuin olin suunnitellut.

Matkalla tuli vielä iloinen puhelinsoitto, että olisikin pitänyt aloittaa jo viideltä, eikä kuudelta, kuten luulin, joten äkkiä paikalle, pikainen vaatteidenvaihto (meikkaamisesta ei tietoakaan) ja sitten soittamaan. Soitto tuntui melkoiselta rimanalitukselta, mutta minkäs teet. Amoroso tökki eniten, nuotit olivat ihan killissä ja soitto meni muuten vaan metsään.

Soitto-osuuden jälkeen pääsin itsekin tanssimaan. Suurin osa tansseista vaan oli ihan outoja, ja tuttujakaan en ollut tanssinut sitten viime kesän Ropeconin. Tanssin muutaman, mutta täydellisen epätyytyväisenä räjähtäneeseen ulkoasuuni ja tansseja osaamattomana oli vähän musta lammas/ruma ankanpoikanen/tms. huono analogia -tunne. Päädyin häipymään kahden tanssisetin jälkeen tänne takaisin koneen taa. Jos nyt iltasella vaikka saisin siivottua vessan tai jotakin muuta yhtä mukavaa ja hyödyllistä.

No comments: