15/05/2006

Äitienpäivää

Äitienpäivä sujui harvinaisen äitienpäivämäisesti. Aamulla heräsin harvinaisen aikaisin ja suuntasin Laaksolahteen. Matkalla poimin valkovuokkoja Kuttulammen metsiköstä, kuten olen tehnyt joka ikinen äitienpäivä niin kauan kuin muistan. Se tuntui mukavalta, kuten sekin, että oikeasti yllätin äidin ilmestymällä suht' koht' aikaisin ovelle.

Pääsimme lähtemään ajoissa Nokiaa ja mummeja kohti. Oli myöskin mukavaa nähdä taas mummeja, ja muitakin hassuja sukulaistätejä. Tosin kulutin puolet ajastani taas vaihteeksi epyktin kääntelyyn ja vääntelyyn, seassa muun muassa täysin päätön "Myytti ihmiskunnan tuhosta", jossa Ra hämää silmäänsä juottamalla sen humalaan. Öö.

Palasimme illaksi kotiin (dii-dii-dii-dii... Finnair), joten saatoin viettää sen tavalliseen tapaani, tässä jumittaen. Hahmojen kirjoittelu jäi kovin vähälle, lähinnä totesin aiemmat tekeleeni kököiksi, mutta sellaisiksi ne varmaan jäävätkin. Ei voi ekalla yrittämällä kirjoittaa taidetta. Kunhan saisi edes jotenkin ymmärrettäviä niistä.

No comments: