20/05/2006

Pohjaa

Kun kuvittelin, että toissapäivänä oli tyhmä laite ja eilen oli kylmää, niin tänäänpä sitten päädyin kylmänä sateisena päivänä laitteelle, jota sekä käyttäjä että asiakkaat pitävät tyhmänä (laite jääköön anonyymiksi). Päivän aikana kuulin kommentteja tyyliin "Toi on ihan ääliö, ei mennä siihen", "Toi toinen oli paljon parempi", ja ajon aikana iloisilta ruotsinkielisiltä poitsuilta, että "Det är tråkigt!" - ja minkäs sille mahtaa, kun mokomassa härvelissä ei ole mitään, mitä käyttäjä voisi säätää mihinkään suuntaan. Huoh.

Siinä sitten 11 tuntia, josta suurimman osan aikaa satoi enemmän tai vähemmän. Ihan niin kylmä ei tosin tullut kuin eilen, mutta osasinkin pukeutua vähän paremmin nyt. Vaikka sää oli kamala, jostakin käsittämättömästä syystä puistossa oli väkeä vaikka kuinka. Teki mieli kysyä niiltä, että mitä ihmettä te täällä oikein teette.

Tästä kumminkin selvittiin. Huomenna on tunnin lyhyempi päivä, ja voin taas toivoa, että tippuisi joku kivempi laite. Luultavasti niin myös käy, koska tästä ei paljon alemmas voi enää mennä - paitsi jos tulee samaa uusiksi...

No comments: