08/05/2006

Return till kodu

Paatti rantautui Katajanokkaan tänään 11:15, ja taasen täällä istun kotikoneen takana tekemässä kaikkea muuta kuin pitäisi.

Matka oli mainio. Siitä pitäis varmaankin vähän paremmalla ajalla kirjoitella lisää. Tiivistettynä: Ensin seilattiin Sverigeen Viikkarin båtilla, joka oli ihan jees. Uppsala var jättekiva, mutta siellä oltiin vain yksi yö ja ei ehditty ollenkaan nähdä tarpeeksi. Se oli vähän niinkuin Turku, mutta kaikki puhui Ruåtsia, ja tuomiokirkko oli vielä isompi. Soitettiin keikka. Sieltä mentiin sitten Regina Balticalla yli Tallinnaan, ja se oli kyllä paattina aika extreme-elämys. Hyttikäytävät muodosti käsittämättömän labyrintin, ja vessan/suihkun lattiassa oli halkeamia ja se sanoi slurp. Virossa busseiltiin Tarttoon, joka oli oikein hea linn. Lähinnä siellä tosin tuli syötyä liikaa. Sielläkin oltiin vain yksi yö, ja soitettiin myöskin keikka. Sitten olikin jo eilinen ja palattiin kodumaahan. Että näin pikamatka. Joka toinen yö paatissa, ja liian vähän aikaa joka paikassa, mutta muuten mahtawaa.

Egyptin tentti noin kolmen tunnin kuluttua... Sain just ja just Sinuhen käännettyä loppuun laivamatkan aikana, vielä on üks teksti ihan vaiheessa ja taitaa jäädäkin niin. Onneksi voi uusia. Mieluusti menis vaan nukkuun nyt, mutta ei ei.

Elämättömyyteni tunnustukseksi vielä todettakoon, että niin kivaa kuin matkalla olikin, niin oikeasti vähän harmittaa, että missasin HaUn, mikä olis ollut viikonloppuna. Toivottavasti kesällä on peli...

No comments: