27/01/2008

Taas loppui viikko.

Suurin osa lauantaista meni soitellen Pergolesin Stabat Materia YS:läisen kvartetista trioksi kutistuneen porukan sekä laulajien kanssa. Soitin huonosti. Sitten ärsytti. Ei mitään uutta alla auringon. Lisäksi söin järjettömän jäätelöyliannostuksen.

Soitteloista siirryin Mirjalle läksiäisiä viettämään. Paikalla oli paitsi tuttua lukiokaveriporukkaa, myös sellaisia lukiotuttuja, joita en ollut aikoihin nähnyt ja joita oli jännä tavata, sekä kaiken maailman omituisia osakuntaihmisiä ja muita. Onneksi kuitenkin kyseessä olivat enemmän isohkot illanistujaiset kuin varsinaiset kotibileet. Boolin ja sipsien asemesta oli teemaan sopivasti punaviiniä ja patonkia. AOK lahjoitti Ranskaan suuntaavalle jäsenelleen muun muassa hyödyllisen opaskirjan, CD:llisen wanhaa suomimusakkia sekä pehmohauen, joka on ehdottomasti paras pehmolelu ikinä. Pelasimme myös 90-luku-Trivial Pursuitia, joka ei oikein innostanut, kategoriat olivat ihan väärät (vihreä on "Kuva ja ääni", ja ei ollenkaan luonnontiedekysymyksiä?!?), ja kysymykset enimmäkseen mahdottomia. Taisimme kaikki olla ihan muutaman vuoden verran liian nuoria, että olisimme muistaneet kovin hyvin ja tarkkaan 90-luvulla tapahtuneita asioita.

Sunnuntaina piti tehdä kaikkea järkevää, koska se oli eka tyhjä päivä pitkään aikaan. Koska se oli eka tyhjä päivä pitkään aikaan, en luonnollisestikaan kyennyt tekemään mitään järkevää. Googlasin Ranskan- ja Puolan-matkoihin liittyviä juttuja pitkälle iltapäivään. Ehdin soittaa Haydnista kolme ekaa fraasia ennen kuin piti suunnata kiipeämään. Kiipimässä oli olmin lisäksi taasen metrotuttuni Miika, joka oli käväissyt peruskurssilla. Jee, lisää kiipeilyseuraa, sitä ei koskaan ole liikaa. Elmon kanssa kiipesimme reitin, joka greidilapun mukaan oli 7, mutta ei se kyllä takuulla ollut niin vaikea.

Illalla uskaltauduin ensimmäistä kertaa tammikuun aikana oikeasti vilkuilemaan opinnäytettäni, ja jopa intouduin kirjoittamaan vähäsen. Hirveää soopaa on koossa nyt noin 16 sivua. Jos nyt sitä saisi kasaan sen reilun 30 sivun verran, niin pääsisi tuosta (ja Stadiasta) eroon. Ei sen kai pitäisi niin mahdotonta olla.

No comments: