26/01/2008

Peruskiirusta

Torstaina oli iltavuoro. Siinä se päivä menikin.

Eilinen oli tyypillinen esimerkki siitä, miten päivistäni kovin usein ja helposti tulee mystisesti täysiä ja kiireisiä. Kalenterissa luki päivän kohdalla "16.30 oppilas" ja ei mitään muuta. Edellispäivän iltavuoron jälkeen tuli nukuttua vähäsen pitkään ja herättyä hitaasti. Puolilta päivin lähdimme olmin kanssa seinälle. Yritin vaihteeksi liidata enemmän, ja pari helppoa reittiä menikin kohtalaisen vähällä kauhulla ja valituksella. Kolmas, vähän haastavampi, jäi kesken, mutta sitä en ole koskaan päässytkään. Neljäs, A-hallin kulmassa oleva aiemmin vaikeana pitämäni reitti ei enää tuntunut pahalta, paitsi sen alku, joka on sairaan ärsyttävä.

Kiipimäkerta venyi vähän tavallista pidemmäksi, ja olinkin kotona niin myöhään, että oli puoli tuntia aikaa käydä kaupassa, ostaa ruoka, lämmittää ja syödä se. Siispä hirveällä kiireellä lounasta, ja sitten opettamaan. Pitämäni soittotuntihan ei kestänyt kuin puoli tuntia, mutta sen jälkeen piti jäädä harjoittelemaan, että saisi vähän tänään omiakin juttuja soitettua. Koesoiton orkesteristemmojen läpikahlaamiseen menikin kolme tuntia. Sen jälkeen ei enää jaksanut soittaa.

Kotona olin siis lähempänä yhdeksää. Illan aikana piti vielä räpeltää valmiiksi ToTon debrief. Tietenkin myös jumitin nettiin enkä osannut mennä ajoissa nukkumaan.

No comments: