08/04/2006

Vuosijuhlia

Jesh, jos jollekin nyt on jäänyt tämä epäselväksi, niin YS = Ylioppilaskunnan Soittajat, eli Helsingin Yliopiston opiskelijaorkesteri, jossa soitan nyt kolmatta vuotta. Ensimmäisen vuoden olin apuemännän virassa, viime vuonna peräti emäntä, mikä oli mulle aivan väärä virka (se kun sisältää lähinnä bileiden järjestämistä, ja mun bilekäyttäytymisen/sen puutteen tuntien...). Tänä vuonna olen onnellisesti 2. soolosellisti, mikä taasen tarkoittaa, että soitan etupultissa ja yritän näyttää osaavalta. Ainakin hevisellisti-moshaus sujuu, muusta en tiedä.

YS-selitykselle on hyvä syy: tänään on kauan odotettu/pelätty(?) YS:n 80-vuotis-vuosijuhla. Siihen sisältyy konsertti sekä illallinen ja bileet. Aloitin tän aamun toodella hitaasti, heräsin liian myöhään nähtyäni kummia metrojuna/YS-matkaunia. Aamun tavoite on yrittää näyttää kauniilta (tai edes vähän tavallista enemmän ei-räjähtäneeltä), ja ehtiä klo 15 Yliopistolle lämmittelyä ja keikkaa varten. Ei pitäisi olla mahdotonta.

Huomenna on sitten se toinen pelätty vuosijuhla, nimittäin omani. En nyt ihan 80 v. sentään vielä täytä, mutta ihan liikaa kuitenkin.

No comments: