28/04/2006

Sitä samaa

..mitään uutta auringon alla taaskaan, mutta ainakin aurinko vaihteeksi paistaa ihan tosissaan, lumet sulaa ja lokit kirkuu öisin ikkunan alla. Lintsi-unet eivät jääneet siihen yhteen Vekkulaan. Viimeksi (toissayönä) ajelin Lohikäärmettä, ja eräs sello-oppilaani tuli kyytiin. Jos näitä näkee näin paljon jo ennen kuin on tehnyt yhtään työvuoroa, ni saas nähä, pääseekö niistä ikinä eroon kun on ollut siellä puoli kesää. Mutta niin se on: Huomenna on eka työpäivä. Ja se hitusen jänskättää.

Tänään oli vaihteeksi tentti, joka ei tuntunut sujuvan. Sattumoisin näin siitä unta viime yönä - se oli suorastaan kaamea painajainen, jossa jostain syystä kyseistä yliopiston Kieli ja sukupuoli -kurssin tenttiä oli korjaamassa muuan Stadian opettaja, josta kukaan ei erityisemmin pidä, ja sitten sain siitä kakkosen. Kaaaameaa. Toivottavasti oikeasti sentään meni vähän paremmin.

Muuta hassua viimeaikojen tapahtumaa on, että käväisin (tosin siitä toki on jo pari päivää) keikalla vanhan kunnon Musaopisto Juvenalian Kamariorkesterin riveissä. Viimeinkin pääsin takapulttiin soittamaan. Oli se vähän haikeaa, kun olin kuitenkin ko. bändin soolosellistinä ainaskin viisi vuotta. Soitinpa silti niin kovaa kuin kituvasta soittimesta lähtee. Pitäisi vaihtaa sekä kielet että talla. Sitten kun eka palkka tulee, niin se menee kyllä äkkiä kaikkeen tuollaiseen, mikä olisi pitänyt jo tehdä vuosi sitten. Tietysti ei sekään välttämättä auta. Ehkä pitäisi vaan vaihtaa soittajaa...

Äsken kävin Laaksolahdessa ryöväämässä villapaitoja ja muita lämpimiä vaatteita sen varalle, että Lintsillä on kumminkin kylmä. Sitten menin kauppaan, ja heräteostos-päähänpistona ostin aineksia, että voisin leipoa keksejä. "Torstai, Lost ja keksejä" oli muodostumassa traditioksi, kun yhtäkkiä torstaini täyttyivät kaikesta muusta, ja Lostit jäivät katsomatta ja keksit leipomatta. Josko nyt sitten olisi vuorossa "perjantai, Galactica ja keksejä". Oikeasti pitäisi kai mennä ajoissa nukkumaan, että osaisi huomenna painaa oikeita nappeja, mutta taitaa jännittää liikaa, että kykenisin nukahtamaan yhtään normaalia aiemmin.

No comments: