11/04/2006

Pääsiäistä!

Paluu arkeen tapahtui vähän onnahdellen. Sellotunnilla vaihteeksi oikeasti hajosin, koska puolitoista tuntia tekniikkaa ja Brahmsin F-duurisonaatin ekan osan alun mikronysväystä vailla mitään ilmaisun tai tunteen hiventäkään oli vaan kertakaikkiaan liikaa väsyneelle ja motivaatio-ongelmaiselle ihmiselle. Onneksi sen perään oli ihan leppoisat kvartettitreenit, joiden päätteeksi rakkaat MaJormat lahjoittivat mulle aidon Jorma-paidan. Enpäs tiedä, missä tätä kehtaa käyttää, mutta kaunis on ajatus. :) Egyptin tunnillakin onnistuin translitteroimaan ja kääntämään lennossa melkoisen sujuvasti, vaikken ollut viikonlopultani ehtinyt etukäteen. Illan sellomuksuryhmätunti peruuntui kun muksut sairastavat.

Tämä lienee nyt sitten viimoinen blogimerkintä hetkiseen, koskapa huomenna suuntaan Kainuun suuntaan Aholansaari Sinfoniettan pääsiäisperiodin merkeissä, missä menee maanantaihin asti. Toisaalta sääli on viettää pääsiäisloma melkein kokonansa poissa kaupungista ja ihmisten ilmoilta, mutta toisaalta Aholansaaren periodit on yleisesti mukavia, ja niissä tulee myös soitettua paljon.

Huomisen suuria huolia ovat, että ensinnäkin joudun roudaamaan laukkuani koko aamupäivän, ensin kielitieteen laitokselle Siltavuorenpenkereelle, sitten Ruoholahteen, missä on H-jorman alttoviulututkinto, joka puolestaan johtaa siihen toiseen suureen huoleen: stutkinto loppunee joskus 15.00 pintaan, ja juna lähtee 15.30. Toivon mukaan tutkinto ei ole myöhässä. Jos ja kun junaan ehdin, onkin sitten tiedossa vain junassa istuskelua myöhään yöhön, ja siitä edespäin loppuviikon ajan pääsiäislomailua ja musisointia.

No comments: