03/04/2006

Hassu täti huitoo

Eilen oli mukava ilta, järkättiin Heltsille vähän myöhäiset synttärit. Tehtiin hyvää tomaatti-basilikalohta, ja sitten onnistuin maagisesti tekemään klöntitöntä suklaakuorrutusta kakkua varten. Ja juu, skippasin tosiaan YS:n vanhat tanssit. En sitten tanssi vuosijuhlissa, paitsi korkeintaan valssia. Mutta tosiaan, luultavasti tanssimaan en pääsisi vaikka kuinka haluaisin.

Tänään heräsin ja onnistuin pudottamaan herättävän kännykkäni kauas nurkkaan sängyn alle. Kun möngin sitten sinne etsimään sitä, havaitsin että siellä on ehkä sentin kerros pölyä. Yök. Pitäisi kait joskus imuroida. Yhteiset tilat kyllä imuroin kyllä aina kiltisti joka toinen viikko kun on mun vuoro, mutta omaa huonetta tulee siivottua kovasti harvemmin. Kun ei täällä ole muita kuin minä, niin väliäkös hällä, pölyyntyköön vaan.

Muuten päivällä meinasin hajota sellotunnille taas vaihteeksi, kulutin suurimman osan egyptintunnista suunnittelemalla huonoa fanficcia, ja vedin muksuille selloryhmää. Kerrankin se tuntui sujuvan. Leikin kapellimestaria viittilöimällä ylös alas pallolla, ja ne oikeasti pysyivät perässä! Olen siis selvästi piilevä kapulahjakkus. :P

No comments: