18/04/2006

Lomalta barokkisellosekoiluun

Eilinen oli oikein lokoisa lomapäivä. Totesin, ettei mulla ollut ruokaa ja kaupat oli kiinni, joten menin Laaksolahteen syömään muun perheen ruokia, ja katselin Molmi-olmin tietokoneella TV-ohjelmia, jotka menivät sivusuun siellä Paltamon puskassa, missä näkyivät vain kanavat 1-3.

Pasilaan palattuani jumitin koneelle ihan kuin viime viikon vierotusta ei olisi ollut ollenskaan. Tulipa Kainuussa kumminkin todistettua, etten sentään sekoa, vaikka olisin viikon poissa intterneetin ihmemaasta. Yllättäen sain setvittyä muuan asian, jota en ollenkaan odottanut, elikäs vähäsen HaU-larppisäätöä. Sen sijaan ärsyttävästi fanfic-betani ei ole edelleenkään vastannut, joten höhlä tarinani roikkuu edelleen puolivalmiina. Eipä sillä, tokkopa sitä kukaan lukee sittenkään kun se on valmis ja netissä. Ja ei, en aio kertoa, mitä kirjoitan ja mihin laitan ja niin edelleen. Se on mun salainen kaappiharrastus, ettäs tiedätte.

Tänään meni aamupäivä soitellessa selloja. Kun piti treenata barokki-Boccherinia torstain vanhan musan konserttiin, ja kun talossa on niitä barokkiselloja tasan kaksi, niin tietenkin se oikea millä olen aina soittanut oli toisaalla, ja yritin soittaa sillä väärällä, mutta eihän siitä mitään tullut. Epävireisen sähläyksen jälkeen vaihdoin omaan moderniin sellooni jonka viritin barokkivireeseen, mutta soitettuani tunnin väärää selloa en oikein osannut soittaa omaanikaan. Ja sitten juuri kun oltiin lopettamassa yhteisharjoittelua, niin oikea barokkisello vapautui. Pääsin sentään treenailemaan sillä yksikseni, joten ehkä huomenna paremmalla menestyksellä.

Äskettäin kävelin (ooh! se liikkuu!) kotia Lintsin koulutus/infotilaisuudesta. On se vaan jotenkin niin hämäävää, että ihan oikeasti olen kesätöihin menossa ja peräti ihan koko kesäksi. Sitä paitsi Lintsihän aukeaa jo ensi viikolla! Vähän jänskättää kyllä se.

No comments: