04/12/2007

Sitä sun tätä

Aamulla oli aikaa joko nukkua tai harjoitella. Ei ollut valinnanvaikeutta. Nukuin. Puolenpäivän jälkeen raahauduin sellotunnille. Aika turhahan se oli, kun en ole mitään harjoitellut. Soittelimme jotain Offenbachin duoa prima vistana, oli vähän haastavaa. Vasta sen jälkeen sorruin itkemään tutkintoani. Kuulin vasta nyt, että keskeinen syy arvosanaani oli kappaleen alun epäpuhtaus. Ihan kiva että edes Tapani sen sanoi, koska tutkintolautakunta ei maininnut palautteessaan intonaatiota kertaakaan. Varmasti on ihan totta, että se oli vähän falskia, mutta väkisinkin tekee mieleni väittää arvosanan laskemista sen perusteella turhaksi nillitykseksi. Vaan jospa nyt viimein päättäisin päässeeni koko typeryydestä yli. Se niistä tutkinnoista. Ei niitä tarvitse enää soittaa. Sellotunnin jälkeen oli taas kvartettia, viimeiset treenit ennen keikkapäivää. Olisi kyllä vielä tekemistä vaikka kuinka, pahuksen Debussy on kirjoittanut todella vaikeasti soitettavia asioita ihan kaikille.

Soitteloiden jälkeen suuntasin UFF-kierrokselle katselemaan vaatetusta torstain pikkujoulupeliin sekä myöskin seuraavaan ToToon. Ensimmäiseen löysinkin, jälkimmäiseen en. En oikein keksi, mitä rekkakuski-feeniks laittaisi päälleen pukupönötystilaisuuteen. Onneksi on vielä aikaa miettiä.

Illalla katselin uusimman Heroesin. Siinä oli edelleen tyhmyyksiä, mutta oli se kyllä hyvin jännäkin--ja loppui yllättäen ilmoitukseen, että tähän päättyi "Volume 2", seuraavaksi "Volume 3", ei siis kausia, vaan tämmöisiä pienempiä kokonaisuuksia. Periaatteessa siis kakkoskauden pitäisi koostua kahdesta "volumesta", paitsi että käsikirjoittajalakon takia Volume 3 alkaa ilmaantua vasta sitten joskus, toistaiseksi tuntemattomana päivänä. Siispä kukaan ei tiedä, koska seuraava jakso tulee ulos. Yhyy. En tykkää.

No comments: