06/12/2007

Hops

Näin jokseenkin surrealistista unta, jossa asuin ja työskentelin kauppakeskus Sellossa. Työpaikkani oli tietenkin Juvenalia-musiikkiopisto, ja kämppäni ilmeisesti joku työsuhdejuttu. Asunnossani oli koristesuihkulähde, joka oli suorassa yhteydessä monta kerrosta alempana sijaitsevaan, kauppakeskuksen pääaulaa hallitsevaan vesialtaaseen (jollaista siellä siis ei todellakaan oikeasti ole). Kyseisessä altaassa sijaitsi suunnattoman kokoinen veistos, joka esitti musiikkiopiston entisen rehtorin päätä. Höö.

Herättyäni möngin konsalle tapaamaan opoa. Täyttelimme HOPS-lomakkeen, jotenka nyt virallisesti olen ja saan olla jatkoajalla Stadiassa. Opintoja näkyi puuttuvan vielä 36,5 opintopistettä, tosin 12 op siitä on sellaista, minkä eteen ei tarvitse tehdä mitään, ja 6,5 op ovat periaatteessa ilmoitusluontoisesti hankittavia. Varsinaista tekemistä on jäljellä opinnäytetyö, kypsyysnäyte sekä soveltava projekti. Viimeksimainittu on suomeksi "tee jotain, mitä vaan, tee siitä selvitys, ja saat 3 op"--suorastaan nerokas opintojakso. Eipä tässä ihan hirveästi siis enää ole työtä. Paitsi opinnäytetyötä. Pitäisi kai taas tarttua siihen ja yrittää saada etenemään. Arvioin lomakkeeseen valmistumispäiväkseni 25.4.08. Siitä voisi vaikka yrittää pitää kiinni.

En jaksanut jäädä konsalle roikkumaan pidemmäksi aikaa, vaan tapoin aikani kotona. Tulinpa jopa harjoitelleeksi ihan vähän, sen verran, että kahlasin läpi Haydnin D-duurikonserton ekan osan, joka nyt on sitten seuraava soittoprojektini. Lisää soittoa iltaan löytyi vielä YS-treeneistä, jotka olivat ihan liian myöhään, klo 20-22. Ei oikein enää jaksanut keskittyä. Eikä toivoakaan aikaisin nukkumaan ehtimisestä, kun sen jälkeen piti vielä pakata ja muuta semmoista.

No comments: