27/10/2008

Tiivistys ja kiipimys

Hm. On tämä nyt taas jotenkin kummallisen vaikeaa pitää yllä säännöllistä blogipäivittelyä - etenkin kun ottaa huomioon, että minulla on yleisesti ottaen liikaa tyhjää aikaa.

Tiivistelmänä viime viikosta: oli yliopiston väliviikko, elikäs ikäänkuin lomaa, mikä nyt ei varsinaisesti juuri eronnut normaalista. Kulutin aikaa muun muassa kirjoitellen hahmoa tulevaan turkulaiseen kaupunkilarppikampanjaan, ja väsäillen hahmoni nettisivuja. Onkin ollut suunnaton vajaus larppirintamalla. Lisäksi oli parit Scapegoat-treenit (edelleen odotan jännityksellä ja hämmennyksellä, millainen tuosta oikein loppujen lopuksi tulee), yksi hyvin lyhyt luento (vaikka olikin väliviikko) sekä kiipeilyä ja AOK:n kokous Olgalla perjantai-iltana.

Eilinen eli sunnuntai yhdisti edellämainitut kiipimän ja AOK:n. Aamupäivästä uhmasin syysmyrskyä ja kävin antamassa ääneni. Tämän jälkeen lukioporukka kasaantui ja ajeli Tapanilaan kiipeilyekskun merkeissä. Koska Kiipeilykeskuksessa ei saa opettaa, tämä tarkoitti, että minä kiipeilytin neljää ihmistä. Hieman raskastahan se oli varmistaa niin montaa vuorotellen. Onneksi Tapanilassa on itsevarmistushärvelit, niin että ihmiset pystyivät roikkuilemaan seinällä myös itsenäisesti. Uskoakseni kukaan seurueesta ei saanut kiipimäkokeilusta elinikäisiä traumoja... Lukioseurueen poistuttua jäin vielä itse kiipeämään Elmon kanssa. Liekö joku pätemis/näyttämisvaihde jäänyt päälle, mutta pitkästä aikaa löytyi niitä kauan kaivattuja onnistumisen elämyksiä. Uskaltauduin onsightaamaan kahta 6b:tä. Puhtaasti ei mennyt kumpikaan, mutta loppuun asti molemmat, ja vain yhdellä tai kahdella köyteentulolla. Jee! Tämmöisiä kiipimäpäiviä saisi olla useamminkin.

No comments: