09/10/2008

Hiusmallailua

Tiistai oli aika lailla lisää sitä samaa. Meinasin vallan hermostua, kun luento loppui 15 minuuttia etuajassa, koska sen takia jäi kaiken muun tyhjän ajan lisäksi ylimääräinen 45 minuuttia tapettavaa aikaa kahden luennon väliin. Ääh.

Keskiviikko sentään oli vähän järkevämpi päivä. Kahdeksalta tilastotieteen luento, sen jälkeen jo perinteeksi muodostunut aamupäiväkahvilajumitus. Näitä seurasi päivän jännittävin ohjelmanumero: käväisin Lorealilla hiusmallina. Olen aiemminkin kokeillut tuommoista pari vuotta sitten, mutta on se aina vähän jänskää, kun ei voi tietää, mitä ne keksivät. Tämä oli vain leikkauskoulutus, joten ei tullut uutta väriä. Eivät muutenkaan mitään kauhean omituista tehneet, vaan vähän lyhensivät ja kevensivät ja kerrostivat, niin että nyt minulla on vaihteeksi enemmän kihartuvat hiukset, jee! Ainoana haittapuolena on myös enemmän epämääräisen mittaisia hiussuortuvia, jotka yrittävät koko ajan tulla tielle - mutta äkkiähän ne kasvavat. Kannatti ehdottomasti käydä kyllä, menen varmaan vielä toistekin.

Illalla oli tavanomaisten YS-treenien perään syyskokous. Se sujui kohtalaisen reippaasti, ja ylläripylläri onnistuin jälleen kerran välttämään kaikki muut nakit paitsi soolosellistin viran, josta en ajatellut lähteä kulumallakaan, koskapa viihdyn siinä oikein mainiosti.

No comments: