14/04/2009

3.4., 10.00, Juna Cardiff-Abergavenny

Enimmäisen kokonaisen päivämme Cardiffissa kulutimme tutustuen lähiympäristöömme. Aamupäivästä pyörimme lähiössä etsien Splott Marketia. Hienoissa reittiohjeissamme käskettiin muun muassa etsiä "Magic Roundabout", ja kyllä se löytyikin, ja oli aika maaginen. Lopulta, samoiltuamme halki ei-kovin-lupaavan teollisuushallien täyttämän maaston, löysimme kyseisen kirpputorin eräästä isosta hallista. Se oli aika random, kuten myös ostoksemme: yksi ananas, 80p(!) sekä koru, jonka omistajuudesta L ja H neuvottelivat vasta myöhemmin.

Lähiökierroksen jälkeen kävimme heittämässä ananaan kämpille ja syömässä vähän. Sen jälkeen suuntasimme uusin voimin kohti keskustaa. Bussi antoi odottaa itseään, mutta saapui viimein. Siinä oli vain yksi ovi.

Keskustassa shoppailimme. Yritin tietysti tiirailla TV:stä tuttuja paikkoja, mutta mikään ei varsinaisesti hypännyt silmiin. Mukaani tarttui kymrin kielikurssi. Myyjä toivotteli onnea opintoihin, heh. Käväisimme myös kahvilla. Paikassa oli pöytiintarjoilu, ja silti hintataso oli selvästi Suomea alempana.

Illalla palailimme kämpille, ja sivistin Helziäkin näyttämällä jakson Torchwoodia. Suuri osa illasta tosin meni ihmetellen huomista kaupunginvaihtoa, pakkaillen ja säätietoja ja geokätköjä setvien.

No comments: