08/02/2008

Joukkoliikennettä

Torstain aamupäivä olisi pitänyt tehdä opinnäytettä, mutta eksyin taas selaamaan Euroopan juna-aikatauluja Ranskan-reissua varten. Hitusen ärsyttävää, että vaikka Interrail-passilla periaatteessa pääsee junailemaan ilmaiseksi, vähintään puolet aikatauluhaun minulle suosittelemista junista on lisämaksullisia, eli paikkalippu pitää hommata vaikka kuinka olisi reilaaja.

Haaskatun aamupäivän jälkeen loppupäivä meni töissä. Hitusen tylsä päivä, kun oli vain kuusi kierrosta ja paljon pitkiä taukoja. Mieluummin ajaisi enemmän, aika kuluisi nopsemmin. Illalla ilmaantui ilmaan siisti sumu, yhtä sakeaa olen viimeksi nähnyt joskus kesällä. Yritin näpsäistä kännykameralla kuvaa sumuisasta Kulosaaren sillasta, ja onnistuinkin saamaan aikaan todella luovan omakuvan.

Töistä kotiin palatessani satuin osumaan 550-linjalle koekäyttöön tulleeseen tuplahaitaribussiin. Oli meinaan melkoisen pitkä. Tuntui kuin olisi ollut raitiovaunussa. Erityisen hilpeitä olivat liikenneympyrät, kun bussi vääntyi ihan kaarelle. Whii.

3 comments:

Anonymous said...

Joskus muinoin meiltä Pakilasta ajoi haitaribussi keskustaan, mutta ei ne silloiset versiot olleet kovin pitkiä. Lapsena haitaribussit oli parhaita busseja - ehkä ne olis sitä vieläkin :). 550 ajaa meidänkin läheltä, mut harvoin tulee sillä ajeltua, kun ei enää Helsingissä asu.

Anonymous said...

Aika rohkeasti uskallan väittää, että sinut on spotattu! Yks päivä olit aamuvuorosta lähdössä ilmeisesti soittitunnille, kun tulit IK taukotilasta sello?laukku selässäsi :D

Welmu said...

Kääk, mua stalkataan! :D

Juu, ei tietääkseni ole muita kuskeja, jotka sellokoteloa roudailisi, että luultavasti olin minä. En kyllä ollut tunnille menossa, kun en enää käy tunneilla :( Orkesteriharjoituksiin varmaan.