23/04/2012

9.-10.4. Vahdinvaihto

Syntymäpäiväni ei ollut kivoin mahdollinen päivä: aamulla poistuimme hotellista ja Montreuxista, ja palasimme Cèdresiin, missä Miri pakkasi laukkunsa. Iltapäivällä saatoin hänet Genèven lentokentälle. Yritimme löytää lentokentältä kivan kahvilan, mutta päädyimme lopulta Starbucksiin, jossa ei ollut lautasia. Pahvilootaan pakattunakin suklaakakku oli sentään erinomaista.

Ennen lähtöään Miri ehti havaita hukanneensa neulomani Gallifrey-kämmekkäät jossain vaiheessa matkaa. Tämä harmitti meitä molempia kovasti. Hänen poistuttuaan lentokoneeseensa sain kuitenkin yllättävän puhelinsoiton autovuokraamosta. He olivat löytäneet hukkaan joutuneet hanskat, ja ne saisi hakea Montreuxista! Iloisia uutisia, ja taisipa olla ensimmäinen ranskankielinen puheluni. Selvisin aivan hyvin, vaikka vähän huolestuttavaa olikin.

Mirin lähdettyä en ehtinyt olla kauaa yksin, koska tiistaina puoliltapäivin saapuivat Laura ja Tor-björn junalla Lausannen asemalle. Heillä oli ollut ilmeisen jännittävä reissu, joka sisälsi muun muassa ajelua matkailupakettiautolla Saksasta Italiaan. Heidän asetuttuaan minulle niin kovin tutuksi tulleeseen Lausanne GuestHouseen teimme salaattia kämpilläni, ja kävimme kävelyllä Ouchyssa. Edelleen satoi vettä. Plääh.

No comments: