29/06/2006

Ylläreitä

Pahuksen HaU-uneni jäivät jotenkin palloilemaan päähäni koko eilispäivän ajaksi, ja johtivat epämääräiseen ahdistukseen ynnä larppikaipuuseen. Onneksi on niitä tulossakin. Muuten eilisestä suurin osa meni tyhmään tietokoneella hengailuun ja telkkarin katseluun. Sain tosin ostettua vielä muutaman asian amatsoni-proppeihini liittyen, ja illalla uskaltauduin vilkaisemaan Lintsin palkkisbileitä, mutten siellä kovin pitkään viihtynyt.

Tänään sitten onnistui Ohrana jo toistamiseen kiskomaan minut ylös tästä epäsosiaalisuuden mustasta aukosta, johon olen vetäytynyt (se on semmoinen, mistä ei pääse pakenemaan yksikään puhelinsoitto taikka muu yhteydenotto kohti sitä valtaisaa tähtistä avaruutta, jota sosiaaliseksi elämäksi ja kavereiksi kutsutaan). Kävimme Porvoossa katsastamassa Avanti! Suvisoiton avajaiskonsertin. Se oli jotenkin vähäsen pikkusievä makuuni, siis kappalevalinnoiltaan - soitanta toki oli mainiota. Ihmisten ilmoilla/seurassa liikkuminen oli myöskin mukavaa vaihtelua tähän yksinäistelyyni.

Iltapäivästä käväisin pitkästä aikaa pitämässä sellotunnin, vaikken ole itsekään soittanut ties kuinka pitkään aikaan. Lisäksi posti oli kantanut ilokseni minulle perintätoimistosta tulleen kirjeen, jossa karhutaan viime vuoden helmikuussa tehtyä lehtitilausta karmeiden korkojen kera, yhteensä 94 euroa. Moista tilausta en koskaan ole tehnyt, vaan asialla on se sama pahuksen kirottu roiston ryökäle, joka rosmosi lompakkoni 2004 marraskuussa, ja yritti tilailla nimissäni ties mitä. Oikein kiva, että tuo vieläkin tulee kummittelemaan.

No comments: