13/06/2006

Vapaapäiviä

Tänään pitää raahautua töihin, ja edessä on kuuden päivän putki. Onneksi nämä sitä ennen olleet vapaapäivät ovat sujuneet niin leppoisasti, että nyt voi ihan mieluusti tehdä vaihteeksi muutakin.

Toissapäivästä nukuin suurimman osan bileiden jälkitilaa pois. Sen jälkeen kävin pitämässä sellotunnin, joka meni yllättävän hyvin siihen nähden, miten vähän sekä minä että oppilaani olimme soittaneet ennen sitä. Oppilaani luota raahauduin jonnekin puskaan, missä vietimme muuan porukalla YS-kvartetti-tms. hengaus-iltaa. Puska siis tarkoitti muuan kakkosviulistin paritaloasuntoa. Se oli sikäli puskassa, että Reittiopas neuvoi minua jäämään pois aivan väärällä pysäkillä, koska sen kartassa on tie, jota ei todellisuudessa ole olemassakaan. Kivaa. Muuten oli oikeastikin ihan kivaa, paitsi että lapsia omaavat ja/tai odottavat orkesteritutut ovat aina jossain määrin pelottavia.

Eilen pidin epäsosiaalista päivää, koska edellisten päivien aikana ehdin jo tavata hämmentävän monta ihmistä. Siispä aamusta kävin yksikseni katsomassa Da Vinci-koodin, joka oli ehkä vielä enemmän blaah kuin olin odottanut. Paul Bettany itseään ruoskivana albiinomunkkina oli kyllä ihan jees. ;-) Tuon jälkeen palasin kotiin ja havaitsin, että tilaamani Battlestar Galactican eka kausi oli postissa. Hain sen ja suuntasin Laaksolahteen. Siellä päätin kumminkin katsella Galactican asemesta X-men 2 -leffan, kun se kolmonen oli vähän niin ja näin.

Ihmeellisen ihanana ihmisenä äiti auttoi... tai no, siis värjäsi hiukseni, ei se mitään auttanut, vaan teki koko homman. Nyt nämä ovat taas vähän tasaisemman tummat. Ärsyttävää vaan, että kaupan värien tummin ruskea on minusta vähän liian vaalea, mutten millään haluaisi värjätä mustaksi, kun en halua näyttää teinigootilta.

No comments: