17/01/2006

Joko nyt?

Hyvät uutiset:
Ihmeen kaupalla sain kuin sainkin Gikuyun kielioppityöni valmiiksi ja palautettua deadlineen mennessä.
Egyptin tentti samoin tuntui aika helpolta, kun olin siihen jonkin verran lukenutkin.

Huonot uutiset:
Eilinen pediryhmätunti oli mun opetusvuoro, ja taas tuntui, ettei tehty mitään. Aina tuntuu siltä, kun on itse opetusvuorossa. Mitä tämä sitten kertookaan, totuuden vai mun omituiset harhaluulot, sitä en tiedä.
Prosemmatyöni on aivan vaiheessa. Pitäis videoida läjäpäin opetusta ja litteroida se, toistaiseksi kun aineistoa on tasan yhden oppitunnin verran - tosin se on kylläkin jo aika paljon. Alan kallistua sellaisen yhden soittotunnin kieltä tutkailevan case-tutkimuksen kannalle... Säälittävää se kyllä olis, ja tärväis suunnitelmani koskien tän työn ja Stadian opinnäytteen liitettävyyttä.

Ja se huonoin kaikista uutisista:
Nettini ei toimi vieläkään. Prkl. Ärh. Mur. Räyh. Eilen joku Soneran setä soitti, että tänään ehkä joku Soneran asentajasetä vois käydä potkimassa jotain kytkintä jossain talon keskuksessa, ja sit jos se ei auta, niin soittaa uusiksi ja sopia, milloin (kaukaisessa tulevaisuudessa?) vois ehkä tulla mätkimään kytkintä mun huoneessa... Argh.
Tietty voi olla, et nettini toimii parhaillaankin sen asentajan ansioista, ja en vaan tiedä sitä, koska menen kotiin vasta joskus myöhään. Se olis kyllä ihanaa ja päivän pelastus. Siinä toivossa on kiva elellä.

No comments: