21/12/2005

Oi joululoma, oi autuas sa hetki!

Kerrankin kirjoitan tyytyväisenä ja iloisena! Ihana vapaus! Viimeinenkin kalenteriani täyttänyt meno on nyt hoidettu. Lisää tietysti tulee ja ihan liian pian, mutta sitä ennen on monta päivää ihan tyhjää. Kivaa! Jesjesjes!

Eilinen oli kyllä semmoinen päivä, että jos ei nyt olisi tämä loma alkanut, niin... No, hyvä, kun alkoi. Kulutin puolet eilisestä olemalla tosi onneton, enimmäkseen typeristä syistä - en osaa soittaa, en ehdi ikinä harjoitella, musta ei ikinä tule sellistiä, mä oon huono opettaja, oppilaan vanhemmat vihaa mua jne jne jne, ja sitten muut joutuivat kuuntelemaan sitä. Sääliksi käy niitä. Toisaalta, jos ei kukaan koskaan kuuntelisi, niin en kyllä kestäisi tätä elämä(ttömyytt)äni ollenkaan.

Tänään oli jjjees-päivä. Yhdet hassut kvartettitreenit, vielä hassumpi joululaulukeikka, ja aika päätön barokkisellotunti. Ja kotiin. Päivän ainoa kriisi oli, että netti ei suostunut toimimaan kun pääsin kotiin vapaudestani iloiten. Alkoipa kumminkin toimia myöhemmin yöllä. Loistawaa. Nythän on nimittäin loma, joten voi valvoa pitkin yötä ja tehdä koneella kaikkea turhaa. Tosin, sitähän minä muutenkin tekisin, loma tai ei.

No comments: