15/12/2005

Joulushoppailuargh.

Jjjoo. Siis. Tähän maailmaanhan ehdottomasti kaivataan vielä yksi blogi, joka sisältää päätöntä ja tarpeetonta angstaamista ja valitusta ja itsesääliä asioista, jotka oikeasti on ihan hyvin, eikös?

Terrorisoituani muuan Major-kvartetin blogia koko sen olemassaolon ajan sälällä, jolla ei ole mitään muuta tekemistä koko kvartetin kanssa kuin minä, päätin perustaa oman valitusnurkkaukseni nettiin. Onneksi kenenkään ei ole pakko lukea tätä.

Tänään ajattelin valittaa ja tilittää aiheesta joulushoppailu. Kulutin puoli päivää kiertelemällä kaupoissa, ja ne lahjat, mitä ostin, totesin jälkeenpäin ihan tyhmiksi. Ainakin yhden suhteen päätin jo, etten takuulla anna sitä tyypille, jolle sen kuvittelin ostaneeni. Kun ei se kuitenkaan pitäisi siitä yhtään. Jos pyytäisi aina tarkat lahjatoiveet kaikilta, niin silloinhan ne tietysti saisivat juuri sen, mitä oikeasti haluavat - mutta mitäs kivaa siinä nyt sitten olisi? Minusta lahjaan kuuluu olennaisena osana se, että lahjan antaja ikäänkuin kertoo sillä jotakin sekä itsestään, että lahjan saajasta. Filosofista, yök. Niinjuu, sitä paitsi, meneehän siihen lahjojen osteluun aina rahaakin. Ja sitten ne kaupat ovat vielä täynnä ihmisiä, kun on näin myöhään liikkeellä, ja kaikilla on kiire ja niitäkin ärsyttää olla siellä.

En ole ylipäänsäkään kovin esimerkillinen jouluhenkilö. Korttejakaan en ole edes ajatellut. Eipä ole mitään koristeitakaan täällä huoneessani. Joulukalenterin sentään ostin, mutta siinä on suklaata, joten se on erikoistapaus. Jonkun pitäis vielä kehittää kahvi-joulukalenteri. Semmoinen, mistä saisi joka aamu hyvää valmista kahvia...

Huomenna luvassa: Tuparit. Luultavasti syy jättimäiseen angstiin, syystä että joko sinne ei tule ketään ja ärsyttää, tai sitten sinne tulee tyyppejä, ja piiloudun komeroon/pakenen paikalta, koska mua ahdistaa ne kaikki ihmiset. Jipii. Tai sitten mulla on vaihteeksi kivaa. Sekin on mahdollista, onneksi. Siinä tapauksessa voipi olla, etten kirjoita tänne mitään. Ja maailma pelastuu.

No comments: